Fideus a la cassola

Categoria:
Típica de: Catalunya
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 gr costella de porc
  • 1 ceba grossa
  • 1/2 kg de tomàquets
  • 1 cullerada de postres de carn de nyores
  • 1/2 pebrot verd
  • 500 gr de fideus
  • 1 1/2 l aigua

6 racions

Elaboració

Fregim la costella que quedi ben rostida afegim la ceba i que quedi ben rosseta seguim amb el pebrot verd
i per final el tomàquet i la carn de nyores quan esta tot ben fregit afegim l'aigua i quan bull
i tirem els fideus deixem coure la pasta i bon profit!!!!!

35min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2329 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: