Carré de xai

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1pany de costelles de xai
  • Pa ratllat
  • Romer fresc
  • Oli d'oliva
  • Mostassa
  • (Puré de patates)
  • 500gr de patates
  • 150gr de nata liquida
  • Una mica de mantega
  • Salsarem al foc
  • Pebre
  • Alls tendres
  • (Salsa)
  • 200ml de vi negre
  • Una rama de llorer
  • 50 gr de sucre

4 racions

Elaboració

Per al puré de patates pelem les patates, les posem a bullir un cop cuites
les treiem del foc i les triturem afegint-hi la mantega, la nata, la sal
el pebre i els alls tendres tallats. Un cop tot mesclat ho posarem al foc
uns 5 minuts sense deixar de remenar. Un cop passats 5 minuts ja ho podem
retirar del foc
Per al xai
Marcarem la carn salpebregada en una paella y la posarem al for a 170º
durant 15 minuts aproximadament. Un cop cuita al gust, la rebossarem
per la part ampla de les costelles, amb el pa ratllat,el romer i la mostassa
i ho posarem al forn a gratinar fins que quedi ben daurat
Per la salsa
Posem el vi, el romer i el sucre a bullir deixant-ho reduir fins que agafi
la textura adecuada, més o meyns fins que caramelitzi

Notes

Podem demanar al carnisser que ens l'arregle per fe carré


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

791 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!