Carré de xai
Categoria:
Carns
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 1pany de costelles de xai
- Pa ratllat
- Romer fresc
- Oli d'oliva
- Mostassa
- (Puré de patates)
- 500gr de patates
- 150gr de nata liquida
- Una mica de mantega
- Salsarem al foc
- Pebre
- Alls tendres
- (Salsa)
- 200ml de vi negre
- Una rama de llorer
- 50 gr de sucre
4 racions
Elaboració
Per al puré de patates pelem les patates, les posem a bullir un cop cuites
les treiem del foc i les triturem afegint-hi la mantega, la nata, la sal
el pebre i els alls tendres tallats. Un cop tot mesclat ho posarem al foc
uns 5 minuts sense deixar de remenar. Un cop passats 5 minuts ja ho podem
retirar del foc
Per al xai
Marcarem la carn salpebregada en una paella y la posarem al for a 170º
durant 15 minuts aproximadament. Un cop cuita al gust, la rebossarem
per la part ampla de les costelles, amb el pa ratllat,el romer i la mostassa
i ho posarem al forn a gratinar fins que quedi ben daurat
Per la salsa
Posem el vi, el romer i el sucre a bullir deixant-ho reduir fins que agafi
la textura adecuada, més o meyns fins que caramelitzi
Notes
Podem demanar al carnisser que ens l'arregle per fe carré
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
847 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim