Crema de musclos al cava

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de musclos
  • 1 porro
  • 1 tomaquet madur
  • 1 patata mitjana
  • 2 gots de cava
  • 100 ml de nata
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre
  • 2 dents d'all
  • Pebre en gra
  • 1 rodanxa de llimona

Elaboració

Netejar bé els musclos, i posar en una olla, juntament amb un doll d'oli d'oliva
els dos dents d'all oberts per la mitat, unes boles de pebre negre, una rodanxa de
llimona, i els dos gots de cava.
Posem al foc i tapem, deixem que bulli i s'obrin els musclos, aproximadament 5-6
minuts. Una vegada cuits colem el brou i reservem. Obrim els musclos i reservem.
Netegem el porro i ho tallem fi. En una cassola posem un doll d'oli i ofeguem el
porro. Afegim la patata pelada i tallada a rodanxes. Removem i sofregim el tomaquet
préviament pelat i tallat a daus, movem durant un parell de minuts i afegim els musclos
cobrim amb el brou que haviem reservat i deixem coure uns deu minuts fins que les patates
estiguin cuites. Deixem refredar i passem per la batedora ,una vegada batut, passem per
xinés perqué quedi mes fina, i afegim la nata.
Ara solament ens queda servir-ho

Notes

Us recomano pendre-ho temperat, i servir-ho en petites copes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

771 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: