Carpaccio de bou amb Manxego en pols
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  hivern
 hivern 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- Filet de bou
- Oli verge
- Manxego sec en pols
- Sal
- Pebre en pols
 1 racions
 1 racions
Utensilis
Un ganivet de cuina.
Elaboració
							Primer de tot, posem el filet una estoma al congelador a fi que s'endureixi una mica i el podrem tallar ben fi. Seguidament, posarem les llesques de bou en un plat, les amanirem amb oli verge, sal i pebre; i acabarem empolvorant amb el formatge en pols. Deixarem reposar una estona i estarà llest.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						Carn  Carpaccio
 
						Etiquetes: 
						Carn  Carpaccio  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3050 visites.
 3050 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram