Tiretes de pollastre al iogurt

Categoria:
Típica de: Delta d'ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de farina
  • 1 iogurt natural
  • 1 got d'aigua o brou de pollastre
  • Julivert picat
  • Safrá
  • Panses
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Peleu, renteu i talleu la ceba finament. Daureu la ceba en una cassola
amb una mica d'oli d'oliva. Talleu els pits a tires d'un centimetre de
gruix aproximadament i afegiulos a la ceba. Salteu-ho tot junt fins que
agafi un color suau.
Afeggiu-hi la farina, un grapat de panses, el julivert picat i una mica
de safrá. A continuació, afegiu-hi l'aigua i el iogurt. Deixeu-lo coure
a foc lent fins que la salsa s'espesseixi

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

865 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: