Carxofes Farcides
Categoria:
Llegums i verdures
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 12 carxofes
- 2 cebes
- 2 tomáquets madurs
- 1/4 kg de bacallà
- 1 gra d'all
- Julivert picat
- Sal
- 1ou batut
- Farina
- Oli d'oliva
4 racions
Utensilis
1 cassó
1 paella
1 batedora
1 escorredora
1 ganivet
1 cullera
Elaboració
Una vegada netes les carxofes, les coem lleugerament sense que quedin massa toves.
Dessalem el bacallà i el fregim amb una mica d'oli; en traiem les espines i el triturem.
A continuació, daurem la ceba amb oli d'oliva i afegim el tomàquet sense pells ni llavors i picat.
Quan no quedi liquid incorporem el bacallà un gra d'all picat i una cullerada sopera de julivert picat, comprovem el punt de sal i farcim les carxofes amb aquesta mescla.
Finalment, passem les carxofes farcides per ou batut i farina, i les fregim en abundant oli d'oliva.
Les escorrem bé i les servim calentes
1h
Notes
Ara que les carxofes estan molt bones perquè fa fred i ve la quaresma es un plat que esta bastant bé.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
834 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim