Panets de Viena farcits

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: La vall d'Albaida
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llauna de tomàquets sencers
  • 2 pebrots verds a trossets
  • 1/2 kg de carn magre picada
  • Uns quants pinyons
  • Nou moscada, sal i oli
  • 2 alls secs
  • 2 ous
  • 1 got de llet
  • 8 panets de Viena (el clàssic per fer "pepitos")
  • Escuradents

4 racions

Elaboració

Sofregir els alls a trossets, la carn magre i el pebrot verd
Abocar-hi el tomàquet i sofregir
Afegir una mica de nou moscada (poca que no domini el gust) i els pinyons
Tallar una punta dels panets i buidar la molla
Farcir-los amb la mescla
Tapar-los amb la punta dels panets que em tallat abans i fixar-los amb escuradents
Passar els panet per llet i per ou i fregir-los
Escòrre'ls be d'oli

40min

Notes

Tant es pot menjar calent, tebi o del tems (sense nevera)
Acompanyat d'una amanida verda queda un dinar complet
Aquests entrepans antigament, per Pasqua, la gent se'ls enduia al camp.
No tinc fotografia per què fa molt de temps que no els he fet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: