Panets de Viena farcits
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Entrepà
Típica de: La vall d'Albaida
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llauna de tomàquets sencers
- 2 pebrots verds a trossets
- 1/2 kg de carn magre picada
- Uns quants pinyons
- Nou moscada, sal i oli
- 2 alls secs
- 2 ous
- 1 got de llet
- 8 panets de Viena (el clàssic per fer "pepitos")
- Escuradents
4 racions
Elaboració
Sofregir els alls a trossets, la carn magre i el pebrot verd
Abocar-hi el tomàquet i sofregir
Afegir una mica de nou moscada (poca que no domini el gust) i els pinyons
Tallar una punta dels panets i buidar la molla
Farcir-los amb la mescla
Tapar-los amb la punta dels panets que em tallat abans i fixar-los amb escuradents
Passar els panet per llet i per ou i fregir-los
Escòrre'ls be d'oli
40min
Notes
Tant es pot menjar calent, tebi o del tems (sense nevera)
Acompanyat d'una amanida verda queda un dinar complet
Aquests entrepans antigament, per Pasqua, la gent se'ls enduia al camp.
No tinc fotografia per què fa molt de temps que no els he fet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2041 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.