Arrós, Fesols i Col

Categoria:
Típica de: delta del ebre
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 200gr de fesols
  • 400gr de arrós
  • 2 trossos de bou
  • 1 pota de porc
  • 1 tros d'orella de porc
  • 1 tros de cansalada
  • 1 os de pernil
  • 4 botifarres d'arrós
  • 2 cebes tallades a quadrets
  • 2 cullerades de tomáquet
  • 1/2 col
  • Sal
  • Un raig d'oli

4 racions

Elaboració

Ficarem a coure els fesls que teniem en aigua des del dia anterior els ficarem en una olla al foc
Ho deixarem coure durant uns 30 minuts li afegim la carn i la deixem durant 45 minuts més
Mentrestant, en una paella a part, sofregim la ceba, la col i el tomáquet
Quan estigui tot ben sofregit, ho tirem dins de l'olla de la carn i ho deixem coure durant 10 minuts
Passats els 10 minuts li afegim safrá, sal i tirem l'arros.Ho deixem coure durant 20 minuts
Tirem les botifarres
Ya tenim l'arros a punt per menjar

1h 55min

Notes

ara que fa molt fret reconforta menja aquet plat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3960 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: