Arrós, Fesols i Col
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: delta del ebre
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200gr de fesols
- 400gr de arrós
- 2 trossos de bou
- 1 pota de porc
- 1 tros d'orella de porc
- 1 tros de cansalada
- 1 os de pernil
- 4 botifarres d'arrós
- 2 cebes tallades a quadrets
- 2 cullerades de tomáquet
- 1/2 col
- Sal
- Un raig d'oli
4 racions
Elaboració
Ficarem a coure els fesls que teniem en aigua des del dia anterior els ficarem en una olla al foc
Ho deixarem coure durant uns 30 minuts li afegim la carn i la deixem durant 45 minuts més
Mentrestant, en una paella a part, sofregim la ceba, la col i el tomáquet
Quan estigui tot ben sofregit, ho tirem dins de l'olla de la carn i ho deixem coure durant 10 minuts
Passats els 10 minuts li afegim safrá, sal i tirem l'arros.Ho deixem coure durant 20 minuts
Tirem les botifarres
Ya tenim l'arros a punt per menjar
1h 55min
Notes
ara que fa molt fret reconforta menja aquet plat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4122 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim