Aperitiu de tòfona negra
												Categoria: 
						
						 Altres
 
						Altres
						
						
						
						
						
						Típica de: Catalunya
						
						Estació:  tardor
 tardor  hivern
 hivern 
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Unes llesques de pa de baguet tallades fines
- Una o dues tòfones negres, depenent de la mida(poden ser de conserva)
- Un pols de sal
- Un raig de oli de oliva
 3 racions
 3 racions
Elaboració
							Tallem les llesques de pa i les torrem
Laminem la tòfona i la posem a sobre de les llesques de pa
Amanim amb oli i sal i podem començar a gaudir d'aquest bon plat
														
 30min
  30min 
 Etiquetes: 
						Bolets  Nadal
 
						Etiquetes: 
						Bolets  Nadal  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6031 visites.
 6031 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Carns
 Carns Postres i dolços
 Postres i dolços 
  
  Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Llegums i verdures
 Llegums i verdures Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes
 Entrepà
 Entrepà




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram