Llom amb llet

Ingredients

  • 3/4 de kg de llom de porc en un tros
  • 1/2 l de llet
  • 1 copeta de conyac
  • 1 cullerada de mantega de porc
  • 2 cullerades d'oli
  • Sal, pebre

6 racions

Elaboració

Condimentar el llom amb sal i pebre. Daurar-lo en l'oli i la mantega; un cop ben daurat el llom, abocar el conyac, deixar-ho coure uns minuts més i afegir la llet. Coure tapat, a foc suau fins que estigui tendre, la salsa ha de quedar com una crema.
Tallar el llom en llotges fines i servir cobert amb la salsa calenta i acompanyat de patates o verdures

1h

Notes

Preparació 5 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1006 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!