Torrades amb escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 llesques de pá rodó de 1/2 kg
  • 2 pebrots escalivats
  • 2 alberginies escalivades
  • 150gs de formatge de cabra

Elaboració

Es posen les llesques de pa a gratinar al forn. Una vegada gratinades s'hi
reparteixen les hortalises escalivades, pelades i tallades a tires amb el
formatge esmicolat, i es tornen a posar al forn fins que s'hagi desfet una
mica el fofmatge

Notes

Se serveixen en la mateixa plátera en que s'han posat al forn
les torrades s'han de servir calentes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4023 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: