Pop a la vinagreta

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de pop
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 20 ml de vinagre
  • 60 ml d'oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

Coeu el pop i trossejal. Talla la ceba tendra, el pebrot vermell i el pebrot verd
(picat a dauets petits). Barrega les hortalisses amb el vinagre, l'oli d'oliva i
la sal,i bate-ho bé amb una forquilla fins a formar una vinagreta homogenea.
Enfila els trossos de pop en una broqueta i amaneixols amb la vinagreta

Notes

Serveix-lo a temperatura ambient o una mica fred


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1742 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: