Pop a la vinagreta

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg de pop
  • 1 ceba tendra
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 20 ml de vinagre
  • 60 ml d'oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

Coeu el pop i trossejal. Talla la ceba tendra, el pebrot vermell i el pebrot verd
(picat a dauets petits). Barrega les hortalisses amb el vinagre, l'oli d'oliva i
la sal,i bate-ho bé amb una forquilla fins a formar una vinagreta homogenea.
Enfila els trossos de pop en una broqueta i amaneixols amb la vinagreta

Notes

Serveix-lo a temperatura ambient o una mica fred


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

774 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: