Licor de cafè

Ingredients

  • dos litres d'aiguardent seca
  • mig kilo de cafè torrat natural (ben molgut)

per a l'almíbar:

  • 1 litre d'aigua
  • 1 kilo de sudre

Elaboració

Deixarem durant 24 hores l'aiguardent i el cafè en un bol ben tapat ( podem utilitzar l'olla a pressió ja que tanca hermèticament)
Per fer l'almíbar: Posarem en un cassó l'aigua a bullir amb el sucre uns cinc minuts aproximadament.
Quan l'amíbar sigui fred, el barrejarem amb la preparació del cafè.
Per acabar ho filtrarem ( podem utilitzar filtres de cafè, de paper.
Ja està llest per al consum.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Maria pilar biendicho palau diu:
Es una bona recepta. Fàcil i molt bo. Ben fresquet a l'estiu!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: