Licor de cafè

Ingredients

  • dos litres d'aiguardent seca
  • mig kilo de cafè torrat natural (ben molgut)

per a l'almíbar:

  • 1 litre d'aigua
  • 1 kilo de sudre

Elaboració

Deixarem durant 24 hores l'aiguardent i el cafè en un bol ben tapat ( podem utilitzar l'olla a pressió ja que tanca hermèticament)
Per fer l'almíbar: Posarem en un cassó l'aigua a bullir amb el sucre uns cinc minuts aproximadament.
Quan l'amíbar sigui fred, el barrejarem amb la preparació del cafè.
Per acabar ho filtrarem ( podem utilitzar filtres de cafè, de paper.
Ja està llest per al consum.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3047 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Maria pilar biendicho palau diu:
Es una bona recepta. Fàcil i molt bo. Ben fresquet a l'estiu!

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: