Sopa de gambes a la crema

Ingredients

  • 1 kg de gambes
  • 100gs de crema de llet
  • 80 gs de mantega
  • 1/2 got de xerés
  • 1 fulla de llorer
  • Farigola en pols
  • Sal i pebre
  • Llesques de pa de segol

4 racions

Elaboració

Posar al foc una olla amb 3/4 de litre d'aigua amb la fulla de llorer, una mica de farigola, sal i pebre.
Quan l'aigua bulli, tirem les gambes senceres o només les cues. Coure durant 10 minuts. Una vegada cuites
les gambes, escórrer i deixar refredar. Quan estiguin fredes, pelem les cues. En una cassola gran, dissolem
la mantega a foc lent. Afegim les gambes i sense deixar de remenar, sofregim durant uns instants i tirem
l'aigua de bullir les gambes, prèviament colada. Tot seguit hi afegim la crema de llet i una mica de farigola
i ho deixem coure uns minuts, remenant i sense deixar que bulli la salsa.
Finalment hi tirem una mica de xerès. Ho servirem amb llesques de pa de segó


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

544 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: