Trinxat de la Cerdanya

Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 col verda d'hivern
  • 1 quilo de patates
  • 4 trossos de cansalada viada
  • 2 grans d'alls
  • oli llard, sal

4 racions

Elaboració

Poseu una olla amb aigua al foc, quan comenci a bullir tireu-hi la sal, i la col, netejada i trossejada.
Peleu les patates i afegiu-les a l'olla, deixeu-ho bullir uns vint-i-cinc minuts fins que estigui tot cuit.
Escorreu be. Passeu la col i les patates a una cassola i tritureu-les amb l'ajut de l'escumadora, per tal que quedi ben barrejat.
En una paella amb una mica d'oli i una mica de llard, fregiu-hi els alls pelats; quan estiguin ben daurats, retireu-ho. Afegiu despres la cansalada, fregiu be, fins que quedi ben fet Reserveu.
Poseu un xic d'aquest oli a dins de la cassola on hi ha la col i les patates, removeu be.
En la paella on heu fregit la cansalada, i amb el greix que queda, poseu-hi tot el que hi ha a la cassola, formeu com una truita, daurant-la molt be per ambdues bandes. Quan estigui al punt, serviu-la de seguida amb el trossos de cansalada a sobre

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

3152 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Conxita Julià Simón diu:
Boníssim!.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!