Gratinat de carbassa

Ingredients

  • 1 kg de carbassa
  • 2 ous
  • 2 cullerades soperes de nata liquida espesa
  • 1 cullerada sopera de pa ratllat
  • 1 pessic de nou moscada en pols
  • Sal
  • Pebre

Elaboració

Escalfem el forn a 180º tallem la carbassa en tres trossos de 3 cm de gruix, més o meyns, després la col-loquem a la safata del forn salpebrem i s'enforna durant uns 20 minuts. Traiem la carbassa del forn després d'haver verificat si esta cuita clavant la punta d'un ganivet. Després deixar refredar 10 minuts.
Quan la carbassa est tébia, recuperarla amb una cullera i posa en una font. Chafala amb una forquilla i salpebra.
Barreja els ous (clara i rovell) amb la nata en un bol, afegint la nou moscada i batem amb una forquilla. Incorpora llavors la carbassa i barreja bé. Posa aquest preparat repartit en bols per gratinar. S'empolvora amb pa ratllat per sobre i fica-ho al forn. Gratina 15 minuts fins que la superficie quedi daurada i cruixent.
La servirem calenta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

774 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: