Cinta de llom embolicada amb bacó amb pomes i cebes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 cinta de llom rústico
  • 2 paquets de talls de bacó
  • Herbes de Provenza
  • 1 cabeça d'alls sense pelar
  • 6 cebes mitjanes pelades i tallades a quarts
  • 3 pomes tallades a quarts
  • 1 got de vi blanc
  • 1 got de brou d'au
  • 1 cullerada sopera de mel
  • 1 paquet de puré de patate
  • Sal, pebre i oli d'oliva

6 racions

Elaboració

Salpebrem la cinta de llom, i arrebo-sarla amb herbes de provenza, embolicar-la amb els talls de bacó i lligar-la amb els talls de bacó i lligar-la per evitar que perdi la seva forma en en rostir-la.
Elaborar el puré de patates segons les instruccions del fabricant, i reservarlo.
En un recipient apte per al forn introduir la cinta de llom amb tots els ingredients excepte el puré de patates. Enfornar-ho a 160º de 45 a 60 minuts, mullar el llom cada 20'aprox amb la seva salsa. Un cop rostit reduir en una olla la salsa restant. Servir-lo al costat del puré, les pomes, les cebes i els alls

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1045 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!