Ametllats de taronja

Ingredients

  • 170 gs de sucre en pols
  • 125 gs d'ametlles moltes
  • 45 gs d'escorça de taronja
  • 2 ous
  • 2 o tres fulls de paper de forn

15 racions

Elaboració

Barrejar en un bol les ametlles mòltes, el sucre i l'escorça finament tallada, trenca els ous, separant els rovells de les clares, batre les clares a punt de neu, i afegir-les barrejant tot bé amb una cullera de fusta.
Dividir la pasta en petites boles de la mida d'una nou, recobrir la safata de forn amb els fulls de paper per al forn, col·locant els ametllats
  a sobre.
Deixar coure al forn durant 12 minuts.

30min

Notes

Preparació 30 min
A l'pelar la taronja anar amb compte de no agafar la part blanca ja que si no tindria un gust amarg


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: