Ametllats de taronja

Ingredients

  • 170 gs de sucre en pols
  • 125 gs d'ametlles moltes
  • 45 gs d'escorça de taronja
  • 2 ous
  • 2 o tres fulls de paper de forn

15 racions

Elaboració

Barrejar en un bol les ametlles mòltes, el sucre i l'escorça finament tallada, trenca els ous, separant els rovells de les clares, batre les clares a punt de neu, i afegir-les barrejant tot bé amb una cullera de fusta.
Dividir la pasta en petites boles de la mida d'una nou, recobrir la safata de forn amb els fulls de paper per al forn, col·locant els ametllats
  a sobre.
Deixar coure al forn durant 12 minuts.

30min

Notes

Preparació 30 min
A l'pelar la taronja anar amb compte de no agafar la part blanca ja que si no tindria un gust amarg


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1605 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: