Grúmols amb fideus

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grs de grúmols
  • 200 grs de fideus
  • 1/2 litre de caldo de peix
  • 1 pimentó verd
  • 1 ceba
  • 2 tomates ratllades
  • Pebre negre en pols
  • 3 alls
  • Oli d'oliva
  • Sal

Elaboració

En un recipient poseu els grúmols amb aigua i dues cullerades soperes de sal
durant una bona estona, perque expulsen l'arena. A continuació, renteu-los bé
i deixeu-los en una escorredora. Poseu al foc una cassola amb oli, quan estiga
prou calent, afegiu-hi el pimentó verd i la ceba, tot tallat a trossos menuts
Quan estiga ben sofregit, afegiu-li els alls i les tomates.
Sofregiu-ho uns minuts. Expulseu-ho amb el pebre negre i la sal .A continuació
poseu-hi els fideus i deixeu-los daurar uns minuts.
Tot seguit cobriu-los amb el caldo de peix i els coeu 20 minuts.
Afegiu els grúmols, tapeu la cassola i,tant promte com comencen a obrir-se, ho
retireu del foc.

Notes

Aquesta recepta la podeu també, fer amb arrós o fesols


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

983 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: