Ous de reig amb fesols

Categoria:
Típica de: Alt Empordà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Mig quilo de ous de reig
  • Un quart de quilo de fesols bullits
  • Un raig de oli de oliva
  • Un pols de sal

2 racions

Elaboració

Posem una paella al foc amb oli a escalfar
Un cop calent i tirem els ous de reig tallats a trossos
Pujem el foc i els saltem uns instants
Ara baixem el foc i afegim els fesols escorreguts
Salem lleugerament i deixem coure uns cinc minuts anant remenant de tant en tant.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4455 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: