Brocheta de porc adobat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Carn de porc a daus-Oli d'oliva-Sal-Pebre negre-Pebre vermell-Julivert picat-Conyac-

2 racions

Utensilis

Un bol, una planxa i un ganivet de cuina.

Elaboració

Preparem un bol , i posem oli , julivert picat, els pebres molts , una mica de sal i un raig de conyac. Barregem be el contingut del bol i seguidament i posem la carn de porc a caus . Ho deixem macerar una bona estona perquè la carn s'impregni be dels gustos . Després preparem les broquetes en pals de fusta o metall adequats per l'ocasió i per ultim farem les broquetes a la planxa , paella o caliu , segons disposem.

1h


Etiquetes:         Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3733 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: