Wok de cigrons amb botifarrons de ceba

Ingredients

  • 800 gr de cigrons cuits de Saúco
  • 3 botifarrons de ceba i pinyons
  • 5 alls tendres
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Netegem els alls i els tallem a trossets.
Posem oli al wok i afegim immediatamen els alls i anem remenant perquè no es cremin.
Afegim els cigrons i amb molta cura de que no es desfacin els remenem a fi de que agafin gustet de l'all tendre.
Traiem, si podem, la pell dels botifarrons i els tallem.
Un vol tinguem calents els cigrons incorporem els butifarrons i amb compte remenem. Veurem com es van desfen a mesura que es couen.
Sevir bén calent.

20min

Notes

Com que els cigrons cuits ja porten sal i els botifarrons també, no cal posar-ne


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4326 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: