Creps Farcides amb "brunoise" de fruites

Ingredients

  • 175 gs de farina
  • 2 ous
  • 300 ml de llet
  • 30 gs de mantega fosa
  • Una mica de sal
  • Per al farciment
  • 1 kiwi
  • 1 mango
  • 1 poma
  • 1 pera
  • 1 taronja
  • Melmelada al gust
  • Licor

4 racions

Elaboració

Tamisseu la farina amb la sal dins d'un bol. Aboqueu-hi els ous i barregeu-ho mentres s'hi va incorporant la llet, batent del centre cap a l'exterior, fins a formar una pasta homogènia. Afegiu-hi la mantega fosa, pero freda.
Coeu les creps cobrint la base d'una paella greixada amb una capa fina de pasta, deixeu-les daurar una mica i doneu-los la volta; torreu-les per l'altre costat i reserveu-les sobre paper antiadherent. Repetiu aquesta operació fins a acabar la pasta.
Talleu la fruita pelada formant una brunoise (dauets petits). Ruixeu les fruites amb un raget de licor i repartiu-les al centre de cada crep amb una mica de melmelada al gust. Ajunteu els extrems de la crep formant una bossa que podrem subjectar amb una tireta de pell de taronja.
Pot servir-se col-locant la bossa de crep al centre i empolvorant el plat amb alguns trossets de fruita. Aixi quedarà més decoratiu

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: