Creps Farcides amb "brunoise" de fruites

Ingredients

  • 175 gs de farina
  • 2 ous
  • 300 ml de llet
  • 30 gs de mantega fosa
  • Una mica de sal
  • Per al farciment
  • 1 kiwi
  • 1 mango
  • 1 poma
  • 1 pera
  • 1 taronja
  • Melmelada al gust
  • Licor

4 racions

Elaboració

Tamisseu la farina amb la sal dins d'un bol. Aboqueu-hi els ous i barregeu-ho mentres s'hi va incorporant la llet, batent del centre cap a l'exterior, fins a formar una pasta homogènia. Afegiu-hi la mantega fosa, pero freda.
Coeu les creps cobrint la base d'una paella greixada amb una capa fina de pasta, deixeu-les daurar una mica i doneu-los la volta; torreu-les per l'altre costat i reserveu-les sobre paper antiadherent. Repetiu aquesta operació fins a acabar la pasta.
Talleu la fruita pelada formant una brunoise (dauets petits). Ruixeu les fruites amb un raget de licor i repartiu-les al centre de cada crep amb una mica de melmelada al gust. Ajunteu els extrems de la crep formant una bossa que podrem subjectar amb una tireta de pell de taronja.
Pot servir-se col-locant la bossa de crep al centre i empolvorant el plat amb alguns trossets de fruita. Aixi quedarà més decoratiu

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2142 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: