Suquet de bacallá al rovelló i llangostins

Ingredients

  • 8 trosssos de bacallá desalat
  • 2 cebes
  • 1/2 kg de tomáquet madur rallat
  • 1 vas de vi blanc sec
  • 1/4 de pesols fins
  • 15 gs de pinyons
  • 1/4 de rovellons trosssejats
  • 8 llangostins
  • 8 almejes
  • Per la picada
  • 12 ametlles torrades
  • 8 avellanes
  • 10 gs de pinyons
  • 2 dents d'all
  • 1 rameta de julivert
  • Sal, 1 rameta de zafra
  • 1/2 l de suquet de peix

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang

Elaboració

Enfarinar i fregir el bacallá amb oli d'oliva calent, col-locar amb una cassola de fang. Picar la ceba i fregir-la, quan estigue dorada, posar-li la tomata rallada i fregir-ho tot durant 10 min, agregar els pésols, els pinyons i el vi blanc, reduir-ho 5 min.
Després posar-li els llangostins, les almejes, i els rovellons tot previament saltejat, deixar-ho coure tot.
Mentrestant preparar la picada, diluir-la amb el suquet de peix, posarla amb el bacallá, afegir la salsa i deixar coure 5 min.
Al servi espolvorejar amb julivert picat molt fi

Notes

Les cliisses s'han de posar en aigua i sal abans de guisar prequé deixin anar si tenen una mica de sorra


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1703 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: