Pastís ràpid de poma

Ingredients

  • 150 g mantega
  • 7 cullerades de farina
  • 1/2 sobre de llevat
  • 2 ous
  • 2 pomes

Elaboració

Escalfa el forn a una temperatura elevada.
Bat els ous en un plat amb una forquilla.
Posa la mantega en un cassó petit i escalfa-la al foc fins que es fongui.
Tira-la en un bol gran afegeix-hi el sucre, remena-ho amb una cullera de fusta i tira-hi la farina, el llevat i els dos ous batuts. Barreja-ho tot ben bé.
Unta un motlle rectangular amb mantega i empolvora’l amb farina.
Aboca la pasta en el motlle.
Col·loca al damunt les pomes tallades a grills ben finetes, posa’ls ben junts. Tira-hi sucre pel damunt.
Posa-ho al forn uns 40 minuts a temperatura regular.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: