Coc ràpid
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de farina
- 350 grans de sucre
- 1 sobre i 1/2 de llevat químic
- 5 ous
- 1 tassa de llet
- 1 tassa d’oli
- 1 pell de llimona ratllada (opcional)
Elaboració
Preescalfa el forn a 190º.
En un bol bat els ous i el sucre fins que canviïn de color, afegeix l’oli i la llet i bat fins que estigui tot integrat.
Tamisa la farina amb el llavat, afegeix-ho a la barreja anterior i remenar-ho molt bé.
Folra un motllo amb paper de forn, i posa a coure 45 minuts (punxa-ho amb una broqueta i quan surti neta ja estarà cuit)
Deixa-ho refredar, desemmotlla i ja es pot servir.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1185 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat...