 
						Flam de taronja
												Categoria: 
						
						 Postres i dolços
 
						Postres i dolços
						
						
						
						Tipus de plat: Flam
						
						
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- 6 Ous
- 1/2 l de suc de taronja
- 150 gr. de sucre
Elaboració
							En un cassó escalfem un xic d'aigua, i hi afegim tres cullerades de sucre, fins que caramel·litzi. I ho aboquem al fons dels motlles.
Batem els ous, hi afegim els 150 gr. de sucre i el suc de taronja i tornem a batre fins que quedi ben dissolt.
Un cop ben batut ho aboquem al motlle (on ja teníem el caramel de base) i ho posem al bany maria durant 20 minuts.
Passat aquest temps es deixa refredar i quant arribi a la temperatura ambient el posem a la nevera.
														
 30min
  30min 
Notes
Si us agrada es pot afegir una mica de ratlladura de pell de taronja.
 Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes
 
						Etiquetes: 
						aquesta recepta no te etiquetes 						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 3256 visites.
 3256 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Altres
 Altres 
  
  Salses
 Salses Carns
 Carns
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram