
Flam de taronja
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Flam
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 Ous
- 1/2 l de suc de taronja
- 150 gr. de sucre
Elaboració
En un cassó escalfem un xic d'aigua, i hi afegim tres cullerades de sucre, fins que caramel·litzi. I ho aboquem al fons dels motlles.
Batem els ous, hi afegim els 150 gr. de sucre i el suc de taronja i tornem a batre fins que quedi ben dissolt.
Un cop ben batut ho aboquem al motlle (on ja teníem el caramel de base) i ho posem al bany maria durant 20 minuts.
Passat aquest temps es deixa refredar i quant arribi a la temperatura ambient el posem a la nevera.
30min
Notes
Si us agrada es pot afegir una mica de ratlladura de pell de taronja.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
791 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat...