Flam de taronja

Ingredients

  • 6 Ous
  • 1/2 l de suc de taronja
  • 150 gr. de sucre

Elaboració

En un cassó escalfem un xic d'aigua, i hi afegim tres cullerades de sucre, fins que caramel·litzi. I ho aboquem al fons dels motlles.
Batem els ous, hi afegim els 150 gr. de sucre i el suc de taronja i tornem a batre fins que quedi ben dissolt.
Un cop ben batut ho aboquem al motlle (on ja teníem el caramel de base) i ho posem al bany maria durant 20 minuts.
Passat aquest temps es deixa refredar i quant arribi a la temperatura ambient el posem a la nevera.

30min

Notes

Si us agrada es pot afegir una mica de ratlladura de pell de taronja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3256 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: