Flam de taronja

Ingredients

  • 6 Ous
  • 1/2 l de suc de taronja
  • 150 gr. de sucre

Elaboració

En un cassó escalfem un xic d'aigua, i hi afegim tres cullerades de sucre, fins que caramel·litzi. I ho aboquem al fons dels motlles.
Batem els ous, hi afegim els 150 gr. de sucre i el suc de taronja i tornem a batre fins que quedi ben dissolt.
Un cop ben batut ho aboquem al motlle (on ja teníem el caramel de base) i ho posem al bany maria durant 20 minuts.
Passat aquest temps es deixa refredar i quant arribi a la temperatura ambient el posem a la nevera.

30min

Notes

Si us agrada es pot afegir una mica de ratlladura de pell de taronja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

377 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!