Arròs de galeres i carxofa
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Dieta: baixa en greixos
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 carxofes (tallades amb 4 trossos)
- 12 galeres
- Oli d'oliva
- Pebrot verd
- Pebrot roig
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- 300gr d'arros
- Brou de peix
- Sal
- All
- Julibert
4 racions
Elaboració
Sofregir en la mateixa paella que utilizarem per servir l'arròs les carxofes talladetes amb 4 trossos les galeres ja netejades amb l'oli d'oliva, quan estigue dorat retirar-les i reservar a banda.
Tallar a daus els pebrots, la ceba i el tomàquet i sofregir a la paella amb el mateix oli utilizat en anterior sofregida de galeres i carxofes.
Afegirem al sofregit de verdures l'arròs deixar uns minutets remenar-lo i incorporar les carxofes i galeres.
A continuació tirarem el brou de peix que tindrem de banda molt calent.
Uns 20 minuts de cocció (dependent de la varietat d'arròs utilizada)
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9052 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim