Arròs de galeres i carxofa

Ingredients

  • 3 carxofes (tallades amb 4 trossos)
  • 12 galeres
  • Oli d'oliva
  • Pebrot verd
  • Pebrot roig
  • 1 ceba
  • 1 tomàquet madur
  • 300gr d'arros
  • Brou de peix
  • Sal
  • All
  • Julibert

4 racions

Elaboració

Sofregir en la mateixa paella que utilizarem per servir l'arròs les carxofes talladetes amb 4 trossos les galeres ja netejades amb l'oli d'oliva, quan estigue dorat retirar-les i reservar a banda.
Tallar a daus els pebrots, la ceba i el tomàquet i sofregir a la paella amb el mateix oli utilizat en anterior sofregida de galeres i carxofes.
Afegirem al sofregit de verdures l'arròs deixar uns minutets remenar-lo i incorporar les carxofes i galeres.
A continuació tirarem el brou de peix que tindrem de banda molt calent.
Uns 20 minuts de cocció (dependent de la varietat d'arròs utilizada)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

7724 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Dolça diu:
Les galeres, les "germanes pobres del marisc i sovint gran oblidades! Ara que estan plenes és la millor època per menjar-ne.
Excel·lent recepta!


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!