Moixarra al vi blanc

Categoria:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 moixarra d'un kg (aproxi)
  • 100 gs de mantega
  • 10 gs de nata liquida
  • 1 got de vi blanc
  • 1 ceba
  • Farina
  • Pebre negre en pols
  • Sal

Elaboració

Netegeu i asequeu la moixarra, assaoneu-la amb sal, i passeu-la per farina
Prepareu una plátera amb 50 gs de mantega fosa i poseu-la al forn amb la ceba
picada i el vi blanc.
Acabada la cocció retireu el peix del forn. Afegiu a la salsa la resta de mantega
i la nata liquida. Barregeu-ho tot. Ho posarem per damunt de la moixarra
Aboqueu-hi també per damunt el pebre negre en pols. Torneu-la a ficar al
forn uns segons regant-la amb el suc de la cocció


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

759 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: