Llamàntol amb salsa criolla

Ingredients

  • 4 llamàntols de ració
  • 1 ceba morada
  • 1 pebrot verd
  • 2 cullerades d'aji groc
  • 50 ml de brou de peix
  • El suc d'una llima
  • 1 fulla de llorer
  • Sal

4 racions

Elaboració

Coure els llamántols en aigua amb sal i una fulla de llorer. Perfer-ho correctament
posar aigua a escalfar i quan arrenqui el bull incorporar i deixar-lo 3 minuts.
Treure-les i escorreu-los.
Deixar que es refredin, pelar-los amb compte de no perdre
el suc del cap i tallar la carn del cos en rodanxes homogenies.
Mentre, pelar i tallar la ceba morada en tires fines, netejar el pebrot, retirar la
nervadura i les llavors i trossejar en daus el més petits possible.
Barrejar en un bol el brou de peix amb el suc de llima i l'aji groc picat (retirar primer
les llavors).
Afegir la ceba i el pebrot i barrejar bé. Disposar el cap i les pinces del
llamántol en cada plat i col·locar la carn al voltan.
Regar amb la vinagreta crioll i servir

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2550 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: