LlamĂ ntol amb salsa criolla

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 llamĂ ntols de raciĂł
  • 1 ceba morada
  • 1 pebrot verd
  • 2 cullerades d'aji groc
  • 50 ml de brou de peix
  • El suc d'una llima
  • 1 fulla de llorer
  • Sal

4 racions

ElaboraciĂł

Coure els llamĂĄntols en aigua amb sal i una fulla de llorer. Perfer-ho correctament
posar aigua a escalfar i quan arrenqui el bull incorporar i deixar-lo 3 minuts.
Treure-les i escorreu-los.
Deixar que es refredin, pelar-los amb compte de no perdre
el suc del cap i tallar la carn del cos en rodanxes homogenies.
Mentre, pelar i tallar la ceba morada en tires fines, netejar el pebrot, retirar la
nervadura i les llavors i trossejar en daus el mĂŠs petits possible.
Barrejar en un bol el brou de peix amb el suc de llima i l'aji groc picat (retirar primer
les llavors).
Afegir la ceba i el pebrot i barrejar bĂŠ. Disposar el cap i les pinces del
llamåntol en cada plat i col¡locar la carn al voltan.
Regar amb la vinagreta crioll i servir

30min


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: LlamĂ ntol amb salsa criolla

Enllaça aquesta recepta:

1049 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!