Milhojas de bacalao y patata

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1/2kg de lomo de bacalao desalado
  • 4 patatas grandes
  • 2 pimientos verdes grandes
  • 2 cebollas
  • 1dl de aceite
  • Sal y pimienta

2 racions

Utensilis

1olla
1sartén
1pasapures
1chino
1bandeja para horno

Elaboració

Cocer las patatas unos minutos,sin que se seshagan.Pelarlas y cortarlas en lonchas finas.Calentar 1/2dl de aceite y rehogar las cebollas y los pimientos verdes picados muy finos.Salpimentar.Pasar la salsa por el pasapurés y por el chino.Formar mil hojas alternando capas de patata y de bacalao.Rociarlo con el aceite restante y meterlo en el horno a 200ºc de 2 a 3 minutos.Servir las milhojas con la salsa alrededor

45min

Notes

Ahora que estamos en cuaresma se suele hacer bastante esta receta


Recepta de cuina de Milhojas de bacalao y patata

Es un plato para estos dias de cuaresma muy adecuado.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1073 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: