Cocopana

Ingredients

  • 42 ml de rom
  • 56 ml de suc de taronja
  • 56 ml de suc de papaia (o pinya)
  • El suc de mitja llimona
  • 1 culleradeta de llet de coco
  • 30 ml de vi negre
  • Gel picat

Elaboració

Poseu tots els ingredients(tret del vi) a la coctelera, afegiu-hi el
gel u agiteu-ho. Després, afegiu-hi el vi. Ompliu una copa fins la
mitat amb gel picat i llavors poseu-hi el coctel. Decoreu-ho per
sobre amb uns encenallas de coco fresc

20min

Notes

combina molt bé amb una tapa de blat de moro torrat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1632 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: