Castanyes en almívar

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de castanyes
  • ½ kg de sucre
  • 300 cl d'aigua
  • La pela d'una llimona

Elaboració

Fer un tall a les castanyes
Rentar-les
Coure-les 5 minuts fins que es desprengui la pell
Pelar-les
Fer l'almívar amb el sucre, aigua, i la pela de llimona; ho posem en un caçó, remenant constantment, fins que comença a espessir.
Afegir-hi les castanyes i coure-ho 5 minuts més
Omplir els pots de vidre
Fer un bany maria de 20 minuts.


Recepta de cuina de Castanyes en almívar

Castanyes crues

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3544 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
joshua me ha gustado mucho esta receta, más porque es del tiempo respecto al comentario de la sipia guisada ,pues aunque soy catalana no he estudiado el catalán ,y lo escribo más como lo hablamos en la comarca del Monsia pero gracias por tu observación saludos
Josuè O'Donell diu:
Hola Fernanda,
El català del Montsià és molt bonic, així que t'animo a que el facis servir sense complexos.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: