Suflé de maduixots
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Soufflé
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500.gs de maduixots
- 7 ous
- 3/4 de got d'aigua
- 300 gs de sucre
- Un pessic de sal
- 1 copeta de kirsch
- (per al motlle 10 gs de mantega)
Elaboració
Posar els maduixots en un colador i posar-los durant uns instants sota el raig d'aigua freda deixar que es vagin escorrent i seguidament llevar-los el pedúnculo.
Chafar els maduixots en un tamís de reixeta fina per tal d'aconseguir un puré homogeni.
Dissoldre el sucre en l'aigua a foc lent, deixar bullir durant uns minuts fins a obtenir un almívar espès.
Abocar al almívar el puré de maduixots i el kirsch, donar uns bulls.
Encendre el forn i graduar a temperatura mitjana, trenca els ous separant els rovells de les clares.
Afegir una mica de sal a les clares i batre a punt de neu fort.
Abocar amb molta cura el almívar sobre les clares d'ou. Untar un motlle amb mantega, abocar en èll la preparació i introduir per espai d'uns 30 minuts aproximadament al forn graduat a temperatura mitjana; servir immediatament abans que el suflé s'aixafi mitjana
40min
Notes
Temps de preparació 30 minuts
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1187 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim