Còctel de Xerés

Ingredients

  • 2/3 de xerés sec olorós
  • 1/3 de vermut blanc
  • 4 cops de campari
  • 2 cops de curaçao vermell
  • 2 o 3 glaçons de gel

1 racions

Utensilis

Coctelera

Elaboració

En coctelera o vas mesclador, agitar els ingredients i servir en copa de còctel, amb una cirereta, esprement una mica d'escorça de taronja per la superfície

10min

Notes

Son les( quantitats per copa)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2490 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: