Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Baguet amb formatge raclet, coberta de cogombreBaguet amb formatge raclet, coberta de cogombre
  • Fulles de col de Savoia, farcidesFulles de col de Savoia, farcides
  • Braç de gitano d'espinacs
  • Pollastre rostit amb herbes provençals i patatesPollastre rostit amb herbes provençals i patates
  • Llenties estofades amb xixorrites, patates i ous picolats
  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Pastís de formatge

Categoria: Postres i dolços
Tipus de plat: Pastís
Recepta per forn
Dificultat: Inexperts

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • Dos iogurts de llimona
  • Tres ous
  • Quatre formatgets
  • Quatre cullerades de sucre
  • Dues cullereades de farina de midó de blat de moro (coneguda comercialment com maizena)
  • Un pessic de sal.

Elaboració

Frega amb mantega el motlle per desemmotlar millor.
Bat tots els ingredients.
Aboca-ho a la safata i posa-ho al forn a 180º fins que pugi i quedi torradet de sobre.

Per Josué O'Donell


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Postres i dolços › Pastís › Pastís de formatge

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta12155

217 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Josué, si vas a les meves receptes, podràs veure la meva recepta del pastis de formatge fresc, qua també et pot ser d'interès.
Rep una forta abraçada.
Quim Lleonart.

També et poden interesar les receptes:

  • Pastís de formatge
    Postres i dolços
    30 min.
  • Arròs caldós amb formatge
    Arrossos i pastes
    30 min.
  • Formatge fos
    Altres
    30 min.
  • Pastís de Bikini
    Amanides i plats freds
    60 min.
  • Espàrrecs verds amb formatge
    Altres
    120 min.
  • Pastis de poma
    Postres i dolços
    75 min.
  • Tarta de formatge
    Postres i dolços
    60 min.
  • Pastís de crema amb fruites
    Postres i dolços
    35 min.
  • Pastís fred de pa de motlle
    Amanides i plats freds
    35 min.
  • Fondue de formatge amb ceps
    Altres
    60 min.
  • Pastís de mascarpone
    Postres i dolços
    60 min.
  • Pastis de llimona
    Postres i dolços
    85 min.
  • Milfulls de poma i formatge de cabra amb foie, codonyat i ceba caramel·litzada
    Amanides i plats freds
    30 min.
  • Pastís de galeta i formatge sense forn
    Postres i dolços
  • Pastissets
    Postres i dolços
    35 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Josué O'Donell
Si la cuina és un art
...jo sóc un artista.

31 receptes

2 trucs

81 aportacions al fòrum

5 fotos favorites

28 seguidors

Segueix a 24 Xefs

  • Quim Lleonart
  • Berta Muntadas
  • Mª José Tomás
  • Mar Guerra
  • El taller de cuina
  • Sergi Barreda Lacambra
  • Misericòrdia LLurba
  • Paco Rubio
  • Jordı Bаr
  • Felicitat Martinez

... i 14 altres xefs

Veure tots els xefs als que segueix

Últimes receptes

  • Pastís de formatge
  • Flam de taronja
  • Gratinat delfinès
  • Llomillet al porro
  • Coc ràpid
  • Carxofes ràpides amb microones
  • Pastís ràpid de poma
  • Gelat de mus d’albercoc
  • Rap mossàrab
  • Carbassons farcits

Veure totes les receptes

Josué O'Donell RSS feed.

Últims comentaris

  • Galtes de porc amb llenegues
    Un plat espectacular!
  • Bacallà a la Muselina d'alls
    Hola Jordi. Hi ha un botó específic per suggerir correccions. Salut.
  • Pernil d'ànec casolà
    Hola Esteba, Podries mirar de mostra les teves receptes a algú que et pugues corregir les faltes en català, abans de...
  • Pizza de verdures
    Si us plau, no copieu receptes ni fotos d'altres!
  • Salsa per amanides
    He he... Gràcies Joan, però si algú l'ha de batejar, que sigui el seu pare. Una abraçada!

Les seves millors receptes

  • Llomillet al porro *****
  • Cabell d'Àngel *****
  • Arròs negre *****
  • Romesco *****
  • Bunyols de bacallà ****

Receptes que millor ha valorat

  • Irish apple pie *****
  • Risotto de Carbasa *****
  • Pastís d'enamorats *****
  • Secret de porc farcit *****
  • Delícies de formatge *****

Les seves etiquetes

  • a la romana 1
  • A la brasa 1
  • Amanida vegetal 1
  • Arrebossats 1
  • Arrossos 1
  • Bolets 1
  • Brasa 1
  • Caça 1
  • Calamar 1
  • Canapés 1
  • Carbassa 1
  • Cassola 1
  • Crema 1
  • Cuina mossàrab 1
  • Dolços 2
  • Flam 1
  • Fondue 2
  • Granissats 1
  • Marinera 2
  • Medicinal 1
  • Nadal 3
  • Oriental 1
  • Paella 4
  • Pasta fresca 1
  • Pastissos 1
  • Quaresma 6
  • Reposteria 1
  • Timbal 1
  • Vinagreta 1
  • Wok 1

3 favorites

  • Pesto de ceps
  • Broquetes de conill amb escalivada
  • Romesco

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús