Café gelat especiat
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Granissat
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 125 ml de café negre
- 25 ml de conyac o rom
- 75 ml d'aigua
- 1 rodanxa de llimona
- 30 gm de sucre
- 1 branqueta de canyella
- 1 glaço de gel
Elaboració
Poseu la branqueta de canyella en el café calent i, quan n'hagiu
obtingut la infusió, deixe-ho a la nevera mitja hora com a minim.
Coleu la infusió a la coctelera o al recipient per batre,i afegiu
la resta de ingredients i agiteu-ho uns tres minuts
Notes
combina molt, amb un platet de cacauets fregits dolços
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1884 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions