Café gelat especiat
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Granissat
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 125 ml de café negre
- 25 ml de conyac o rom
- 75 ml d'aigua
- 1 rodanxa de llimona
- 30 gm de sucre
- 1 branqueta de canyella
- 1 glaço de gel
Elaboració
Poseu la branqueta de canyella en el café calent i, quan n'hagiu
obtingut la infusió, deixe-ho a la nevera mitja hora com a minim.
Coleu la infusió a la coctelera o al recipient per batre,i afegiu
la resta de ingredients i agiteu-ho uns tres minuts
Notes
combina molt, amb un platet de cacauets fregits dolços
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1521 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim