Café gelat especiat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 125 ml de café negre
  • 25 ml de conyac o rom
  • 75 ml d'aigua
  • 1 rodanxa de llimona
  • 30 gm de sucre
  • 1 branqueta de canyella
  • 1 glaço de gel

Elaboració

Poseu la branqueta de canyella en el café calent i, quan n'hagiu
obtingut la infusió, deixe-ho a la nevera mitja hora com a minim.
Coleu la infusió a la coctelera o al recipient per batre,i afegiu
la resta de ingredients i agiteu-ho uns tres minuts

Notes

combina molt, amb un platet de cacauets fregits dolços


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1350 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!