Tisana de cava
Categoria:
Begudes
Tipus de plat: Granissat
Típica de: Delta de l'ebre 2
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Inexperts

Ingredients
- 1 botella de cava
- Conyac
- Cointreau
- Ginebra(un gotet en total)
- 3 cullerades de sucre
- 6 glaçons
- 1 taronga tallada a rodanxes
- 1 llimona tallada a rodanxes
- 1 botella de refresc de taronja
Elaboració
Mescleu tots els ingredients, meyns el refresc de taronja i
removeu-los bé perque es barreigin els gustos. Afegiu-hi el
refresc i serviu-ho en copes de cava
Notes
combina molt bé, en canapés de pa negre
amb salmó fumat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
10515 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
1 tassa de sucre, 1 tassa d'aigua, 1,1/2 tasses de maduixes batudes. Es neteixen les maduixes amb aigua freda, els retirem...
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions