Pinya farcida de gelat

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 rovells d'ou
  • 4 clares d'ou
  • 150 gs de suc de pinya (de la mateixa pinya)
  • 1 llimona
  • 125 gs de sucre
  • 300 gs de nata batuda

6 racions

Elaboració

Retirar el casquet superior de la pinya i reservar-lo juntament amb
les fulles. Buidar la pinya i escorrer la polpa amb un colador
reservant-ne el seu suc. Barrejar els 150 gs del suc obtingut
juntament amb la polpa i triturar tot junt. Treballar els rovells de
l'ou juntament amb 3 clares i el sucre, afegir-hi les raspadures i el
suc de la llimona i apropar al foc sense deixar de remenar amb una
espatula fins que espesseixi. Una vegada retirat del foc, seguir baten
Deixar refredar i afegir la polpa de pinya triturada i la nata, batre
la clara de l'ou que ens queda i afegir a la preparació amb molt de
compte. Farcir la pinya amb aquesta preparació i introduir-la al congelado
durant unes hores, si sobra farciment es pot posar en uns bols individuals
Servir la pinya coberta amb el casquet reservat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

496 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: