Mitjana de vedella amb puré de bolets

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 300gs de bolets
  • 3 cullerades d'oli
  • 2 escalunyes
  • 4 mitjanes de vedella
  • Sal,pebre
  • Crema de llet
  • 1 llimona
  • 3 cebes tendres

Elaboració

Netegeu els bolets, talleu-los i poseu-los en una paella amb una cullerada
d'oli, deixeu-los coure en el seu propi suc durant 15 minuts. Peleu les
escaluñes, piqueu-les i afegiu-les als bolets, redui-los a pure. Escalfeu
la resta d'oli fregiu-hi les mitjanes a foc viu durant 2/3-minuts per cada
banda, traieu-les de la paella, salpebreu-les i deixeu-les reposar durant
15 minuts. Poseu el puré de bolets altra vegada a la paella, afegiu-hi la
crema de llet, deixeu-ho coure lentament durant 15 minuts, salpebre-ho i
afegiu-hi el suc de llimona. Netegeu les cebes, talleu-les i afegiu-les al
puré. Afegiu les mitjanes de vedella, amb el fons de cocció al puré de bolets
i escalfeu-ho i ja es pot servir

1h 30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

901 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!