Bunyols de poma
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Mitjana

Ingredients
- 4 pomes golden
- 200 gr. de farina
- 2 dl. de llet
- 2 cullerades petites de llevat sintètic
- 3 ous
- 1/2 copa d'anís
- 200 gr. de sucre
- Oli
Elaboració
Preparem una massa amb la farina, el llevat, els rovells d’ou, la llet, l’anís i 150 gr. de sucre i ho deixem reposar 1/2 hora.
Batem les clares a punt de neu i les afegim a la massa.
Pelem les pomes i les tallem a vuitens, en traiem el cor i tornem a tallar mes o menys en trossos d’un a dos centímetres.
Enfarinem els trossos petits de poma, els recobrim amb la massa i els fregim en oli calent.
Un cop daurats els posem sobre paper absorbent i espolsem una mica de sucre.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Com talles l'escarola?
Caram! Ideal pel bon temps.
És molt fàcil de fer Sara, Si el vols treballar una mica també pots estendre i plegar la massa cada mitja horeta. El...
Això es com una hamburguesa vegetal, oi?
El bimi (també és conegut com broccolini, tenderstem o asparation) és un híbrid natural (no ha sigut modificat...