Bunyols de poma
Categoria:
Postres i dolços
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 pomes golden
- 200 gr. de farina
- 2 dl. de llet
- 2 cullerades petites de llevat sintètic
- 3 ous
- 1/2 copa d'anís
- 200 gr. de sucre
- Oli
Elaboració
Preparem una massa amb la farina, el llevat, els rovells d’ou, la llet, l’anís i 150 gr. de sucre i ho deixem reposar 1/2 hora.
Batem les clares a punt de neu i les afegim a la massa.
Pelem les pomes i les tallem a vuitens, en traiem el cor i tornem a tallar mes o menys en trossos d’un a dos centímetres.
Enfarinem els trossos petits de poma, els recobrim amb la massa i els fregim en oli calent.
Un cop daurats els posem sobre paper absorbent i espolsem una mica de sucre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1612 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.