Pinya amb rom

Ingredients

  • 8 0 10 rodanxes de pinya de llauna
  • 1 cullerada de mantega
  • Sucre more
  • 1 cullerada de rom

4 racions

Elaboració

Escalfem la mantega en una paella antilliscant, escorrem del seu suc les rodanxes de pinya i reservem el almivar.
Fregim les rodamxes de pinya per un dels seus costats amb mantega durant 3 o 4 minuts a foc viu.
Els donen la volta i les empolvorem amb el sucre more, el passem per la paella uns tres minuts.
Omplim una cullera sopera amb rom, i quan estigui ben calent el cremem i aboquem sobre la pinya. Afegim dues cullerades de almivar i deixem que cogui a foc més aviat fort un parell de minuts perque la salsa espesseixi.
I ja es pot servir

35min

Notes

Aquesta recepta es pot fer amb pinya natural, l'únic que cal fer és preparar un almivar amb sucre i aigua


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

492 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Fernanda Bausili diu:
A tots els companys i companyes de receptes.cat, els desitjo que hagin passat unes bones festes de Nadal, i tinguin un feliç Any Nou
Quim Lleonart diu:
Amiga Fernanda, el mateix desitjo per a vostè i la seva familia.
Rebi una forta abraçada. Quim Lleonart.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: