Croquetes de marisc

Ingredients

  • ¾ de litre de llet
  • 2,5 litres de brou de marisc
  • 100 gr. de mantega
  • 100 gr. de farina
  • 2 ous
  • Sal
  • 300 gr. de trinxat de marisc
  • Pebre
  • Nou moscada
  • Oli d'oliva

6 racions

Elaboració

En un recipient, es desfà la mantega i afegim la farina; remenem bé amb l'espàtula de fusta i es cou durant uns minuts, remenant sempre.
Afegim la llet calenta, remenant amb las varetes per que no es facin grums;després, afegim el brou de marisc,remenem be i deixem que es faci aspes.
Quant la beixamel està a punt, afegim el trinxat de marisc, fet amb les restes de marisc, escamarlans, cranques, muscles, escopinyes, etc... i amanim amb sal i pebre de nou moscada. Barregem be per que quedin repartits els marisc
Afegim la pasta en una safata untada i la deixem refredar.
Donem forma a les croquetes, les arrebossem amb ou batut o pa ratllat, i les fregim amb força oli calent, fins que quedi dorades.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1157 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!