Conill amb escabetx

Categoria:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Conill a trossets per fer al “ajillo”
  • 3 cebes tendres
  • 1 branqueta de farigola i llorer
  • 10 dents d'all
  • 1 cullerada sopera de pebre vermell de la Vera
  • 1 got de vinagre
  • 1 cullerada de brandi
  • 1 litre de brou

4 racions

Elaboració

Posarem un raig d'oli a la cassola i, a foc lent, hi afegiren el conill.
L'anirem enrossint a poc a poc i un cop comenci a agafar color hi afegirem les cebes tendres i els alls.
Quan ja estigui tot daurat i ben remenat hi tirarem la cullaradeta de brandi i el pebre vermell de la Vera i el reduirem mig minut.
Un cop reduït, hi afegirem el vinagre, el caldo fins que cobreixi el conilli deixarem que xup-xup durant una hora.
L'endemà el servirem fred o tebi, ja que l'escabetx està més bo l'endemà.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1999 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!