Galetes al rom
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Galetes
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 250 gs de farina
- 250 gs de sucre en pols
- 3 ous
- 1 cullerada de rom
- 1 mica de sal
Elaboració
Escalfar el forn a temperatura forta
Trencar els ous en un bol, batre en escuma, afegir el sucre i el rom.
Quan el sucre estigui fos, afegir a poc a poc la farina i la sal, batre fins a aconseguir que la pasta quedi completament homogènia.
Untar amb cura amb mantega la planxa per al forn, tirar a sobre la pasta a piles ben espaiats, per mitjà d'una mànega o una cullera.
posar la planxa dins el forn i coure uns 5 minuts depenent del forn de cadascú
15min
Notes
Les galetes poden conservar-se molt temps en un envás que tanqui hermétic
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1161 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Hola,Sra Gloria , el ous es possen al començar amb el sucre i la mantega ? i junt amb les clares , o per separat Grácies
Gràcies a tu , per llegir-les i provar-les
Amiga Enriqueta, en compte de espinancs, es pot fer amb un altra verdura ?. Els espinacs no em senten bé
Amic Joan ¿que son les cervelas salutaçions
Fa molt de goig, te de esta bonissim