Galetes al rom

Ingredients

  • 250 gs de farina
  • 250 gs de sucre en pols
  • 3 ous
  • 1 cullerada de rom
  • 1 mica de sal

Elaboració

Escalfar el forn a temperatura forta
Trencar els ous en un bol, batre en escuma, afegir el sucre i el rom.
Quan el sucre estigui fos, afegir a poc a poc la farina i la sal, batre fins a aconseguir que la pasta quedi completament homogènia.
Untar amb cura amb mantega la planxa per al forn, tirar a sobre la pasta a piles ben espaiats, per mitjà d'una mànega o una cullera.
posar la planxa dins el forn i coure uns 5 minuts depenent del forn de cadascú

15min

Notes

Les galetes poden conservar-se molt temps en un envás que tanqui hermétic


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1005 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!