Gelat de mus d'albercoc

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g d’albercocs
  • 250 g de nata
  • 100 g de sucre

Elaboració

Netegeu els albercocs i feu-los a trossets.
Poseu-los en un cassó afegiu-hi el sucre.
Poseu al foc remenant de tant en tant fins que estigui cuit.
Deixeu refredar.
Quan estigui fred aboqueu-ho junt amb la nata i remeneu-ho que quedi tot ben barrejat, es posa amb copes o gotets al congelador unes hores i ja està a punt per servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3002 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: