Gelat de mus d'albercoc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Gelat
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g d’albercoc
- 250 g de nata
- 100 g de sucre
Elaboració
Netegeu els albercocs i feu-los a trossets.
Poseu-los en un casso afegiu-hi el sucre.
Poseu al foc remenant de tan en tan fins que estigui cuit.
Quant estigui fred aboqueu-ho junt amb la nata i remeneu-ho que quedi tot ben barrejat, es posa amb copes o gotets al congelador unes hores i ja està apunt per servir.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1482 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Quina quantitat de sal hi poses Rosa?
1 quilo i 580? D'on surten aquestes mesures Moises? No seria més normal posar un kilo i mig?
Fantàstica recepta Àlex. Això es fa en un tres i no res... I te una mescla de gustos impressionant!
M'agrada que t'agradi Beppa.
Com talles l'escarola?