Llengua de bou amb escalunya caramel·litzada

Aquest bolet rep el seu nom perquè sota el barret en comptes de les típiques làmines hi te unes fines agulles que recorden la llengua de bou.

Categoria:
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grs. de llengua de bou (hydnum repandum)
  • 8 escalunyes
  • 70 grs. de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal comú
  • Cibulet

Elaboració

Peleu les escalunyes i picoleu-les fines.
En una paella fondre la mantega.
Un cop fosa afegiu-hi un raig d'oli d'oliva verge extra i incorporeu-hi les escalunyes picades, assaoneu-ho i deixeu-ho a foc baix fins que es caramel·litzin.
Afegiu-hi els bolets.
Sofregiu a foc baix durant uns cinc minuts. Doneu la volta als bolets i deixar a foc baix cinc minuts més amb la paella tapada, perquè s'acabi de coure. I ja ho podem retirar.
A l'hora de servir; en un plat pla col·loqueu al fons la escalunya caramel·litzada i a sobre els bolets. I decoreu amb cibulet picolat.

Notes

Aquest bolet també es coneix com a Picornell.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3766 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: