Llengua de bou amb escalunya caramel·litzada

Aquest bolet rep el seu nom perquè sota el barret en comptes de les típiques làmines hi te unes fines agulles que recorden la llengua de bou.

Categoria:
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grs. de llengua de bou (hydnum repandum)
  • 8 escalunyes
  • 70 grs. de mantega
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal comú
  • Cibulet

Elaboració

Peleu les escalunyes i picoleu-les fines.
En una paella fondre la mantega.
Un cop fosa afegiu-hi un raig d'oli d'oliva verge extra i incorporeu-hi les escalunyes picades, assaoneu-ho i deixeu-ho a foc baix fins que es caramel·litzin.
Afegiu-hi els bolets.
Sofregiu a foc baix durant uns cinc minuts. Doneu la volta als bolets i deixar a foc baix cinc minuts més amb la paella tapada, perquè s'acabi de coure. I ja ho podem retirar.
A l'hora de servir; en un plat pla col·loqueu al fons la escalunya caramel·litzada i a sobre els bolets. I decoreu amb cibulet picolat.

Notes

Aquest bolet també es coneix com a Picornell.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3654 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: