Velouté de pèsols a la menta

No cal llençar les beines dels pèsols, aprofitem tot el fruit fent una sopa freda de pèsols.

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 g de beines de pèsols
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 patata mitjana
  • 1 cullerada de brou de verdures (o un dau)
  • 6 branquetes de menta fresca
  • sal pebre

4 racions

Elaboració

Rentar les beines sota aigua freda corrent. Traieu els extrems.
Peleu les cebes i talleu-les a quarts.
Peleu la patata i talleu-la a daus grans.
Escalfeu una olla gran d'aigua amb el brou de verdures. Afegiu les beines, la ceba i la patata. Deixar coure durant 10 minuts.
Barrejar finament amb una mica de brou de cocció i menta fresca.
Colar la sopa per un colador o un xino per treure els fils de les closques.
Posa en frfesc fins que estigui llest per servir.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

835 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: