Patates gratinades

Recepta per
Estació:

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates
  • Formatge rallat
  • Orenga
  • Oli,sal,pebre

Elaboració

Bullir les patates que no quedin massa cuites,quan estiguin ben fredes
tallar les a rodalles,ficar les en una font per anar al forn,salpebra,
i ficar li l'orenga a continuació el formatge ratllat,gratinar i quan ho trèiem
del forn tirar li un bon raig d'oli per sobre

30min

Notes

En aquest cas hi vaig ficar unes virutes de pernil

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2927 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Maria Àngels Bronsoms diu:
M'agraden aquests plats, senzills i saborosos!
Mercè Montardit diu:
un plat molt polivalent, ideal per a qualsevol ocasió.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: