Amanida de nous i formatge gruyere

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Delta de l'ebre 2
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 enciam
  • 4 tomates
  • 1 ceba tendra
  • 200gs de formatge gruyere
  • 60 gs de nous
  • Olives verdes
  • (Per la vinagreta de menta)
  • 2 alls
  • Julivert
  • 1 cullerada de menta (fresca o seca)
  • 2 cullerades de vinagre de poma
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal

4 racions

Elaboració

Para la vinagreta de menta
Fiquem tots els ingredients meyns l'oli d'oliva en un pot
Ho passem per la batedora i hi afegim l'oli d'oliva a poc a poc
Per a preparar-ho
Rentem bé les fulles d'enciam i col-loquem les trossejades en
una plata.
Tallem a quadradets la tomata i el formatge gruyere, i la ceba
la tallem a la juliana. A continuació distribuim l'enciam per
sobre, l'amanim amb la vinagreta de menta i hi afegim les nous
i les olives verdes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

504 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: